Nails

Hello.Fika
Nails
Nail it!
Zijn je nagels aan een professionele behandeling toe? In onze nagelstudio worden jouw handen tot in de puntjes verzorgd.

Ga je voor een professionele manicure onder het genot van een lekkere koffie of wil je eens een gellak proberen? Ook hierbij kun je kiezen uit twee soorten.

Ga je voor het natuurlijke systeem van CND waarbij we niet op jouw natuurlijke nagels vijlen, waardoor ze gezond blijven en goed verzorgd? Of zit je veel met je handen in het water en heb je een iets stevigere lak nodig? Kies dan voor de Florence Gelpolish en geniet wekenlang van mooie nagels.

Ook voor brozere nagels gebruiken wij een mooie Biab (builder in a bottle) om zo perfect verzorgde nagels te creëren. De nagelstylistes hebben de juiste kennis en opleiding om jou te voorzien van het beste advies.
Workshops
DIY-nagel stylistes
Wist je dat wij ook basic nagelstyling workshops organiseren voor de DIY-nagel stylistes? Wij vinden het heel belangrijk dat je, ook als je thuis lakt, de juiste manier kent. Je kunt zo een heleboel problemen voorkomen en je kunt veel meer eer behalen van je werk. Soms met de juiste tips kom je een heel eind. Daarom, speciaal voor alle meiden en jongens deze gezellige basic workshop op zaterdag ochtend. Wil je er graag bij zijn? Laat het ons weten.

Wij gebruiken in onze nagelsalon alleen kwaliteitsproducten, volgens strikte hygiënische richtlijnen. Kwaliteit bereik je alleen met professionaliteit kwaliteitsproducten.

Zien we jou binnenkort?
0
Gewonnen Awards
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaren ervaring